O iPT-u

iPT optimizira cijene, kvantitet ili kvalitet kod kupovine stvari ili usluga. Uz nas ćete dobiti najbolji omjer cijene i usluge!  U svojem radu smo samostalni i djelujemo neovisno  u odnosu na proizvodjače i dobavljače.

 

Naravno, vi možete reći da kupujete po najpovoljnijim cijenama. Mi vam to nećemo osporavati dok ne upoznate našu ponudu te se sami uvjerite da uz našu pomoć možete ostvariti još veći profit neovisno o veličini vaše tvrtke. Optimizacijom smanjujete troskove u vašoj tvrtki.

   

Kontaktirajte nas još danas i iskoristite usluge iPT tvrtke.

Zadatak IPT je da vam pronađe druge mogućnosti. iPT je ovdje da vam bude produžena ruku. iPT je vaš alat za povoljniju kupovinu.

 

iPT ne zamjenjuje vašu kupnju nego je vaš alat

Poboljšati ćemo vaš sustav kupovine i nabave a rezultati, reference i naš ugled govore sami za sebe.

 

Nakon što predstavimo našim klijentima rezultate istraživanja, oni odlučuju hoće li prihvatiti raditi u optimiziranim uvjetima, na temelju jasnog dokumenta i neutralnih činjenica.

 

U slučaju kada kod optimizacije ne dođe do promjene proizvođača vi ćete i dalje imati korist od naše usluge.

 

Naš uspjeh ne gradimo na kratkoročnim poslovnim rezultatima, nego na dogovoru svih strana. Dakle, sve postavljamo na dugoročnim i dobrim odnosima između klijenata i dobavljača. Naša budućnost je orijentirana na najveće vrijednosti.

Da bi rezultat bio uspješan mi brinemo o svemu. Testirajte nas bez rizika.